Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

TIPOVI KUĆE
REFERENCE
Pitanja/Odgovori
 
ZIDANE KUĆE
 

Pitanje: Poštovani da gradite samo montažne kuće ili gradite i zidane kuće? I ako da koja je cena ? I dali je moguće i za njih dogovoriti kredit. I da li i gde je moguće videti katalog kuća? Hvala

Naš odgovor: Poštovani gospodine! Gradimo i zidane kuće ali ne od cigle nego samo od termo bloka (pero-žleb) i ytong bloka sa akcentom na termiku objekta. Cena je u proseku 20 evra po m² skuplja nego za montažnu varijantu. Trenutno nijedna banka ne daje kreditnu varijantu za izgradnju objekta tako da je u tom pogledu situacija tužna. Katalog kuća trenutno nije moguće videti zato što smo u izradi web-sajta za čvrstu gradnju tj. za zidane porodične kuće. Što se tiče modela kuće , rasporeda i exterijera možete nam doneti bilo koji tip kuće koji vama odgovara i koji vam se sviđa i mi ga možemo pretvoriti u projekat i izgraditi ga. Za detaljnije informacije pozovite našu kancelariju putem telefona ili bi bilo najbolje da dođete u kancelariju kako bi dobili najpotpunije informacije i o ceni i o kvalitetu pošto je pitanje kompleksno.

Na fotografijama možete videti glineni termo blok Nexe Stražilovo i ytong termo blok iz Vreoca proiznođača Xella kojim gradimo zidane kuće. Pored toga smo stavili jednu fotografiju naše promotivne akcije koja je bila pre nekoliko godina na Sajmu građevinarstva u Beogradu. Katalog kuća čvrste gradnje možete preuzeti u našoj kancelariji u Novom Sadu.

 

Katalog sadrži između 50 i 100 kuća i nadamo se da ćete pronaći nešto što vam se sviđa.

MHC – MY HOME CMPANY DOO Novi Sad

Pitanja/Odgovori
 
Kontakt
Slobodno nas kontaktirajte, stojimo Vam na raspolaganju!
Tel.: 064/36-86-358
Web: www.montazne-kuce.rs
E-mail: info@montazne-kuce.rs
>